KI-Training - Coaching en Trainingen om in je kracht te staan

Voor Ondernemers, Directie en Leidinggevenden die met hun team verder willen komen.
Inficium, Business Coaching "Nieuwe stijl"

Buitenlanden 21
3274 MB Heinenoord

nico@inficium.com
+31 (0)6 225 512 76


KI-Training

” The Power of Thinking! “

HapKi-Training is opgericht vanuit de gedachte, mensen hun werkelijke en bijzondere mogelijkheden, te laten ontdekken, ontwikkelen en inzetten voor al hun doelen. Wat je mag ontdekken via diverse oefeningen en technieken, is een kracht waar je reeds over beschikt. Het is niet iets dat je aanleert, maar wat je mag gaan (her)ontdekken en ontwikkelen. De energie waarmee we zijn geboren en waar we ons gehele leven over beschikken kunnen we gebruiken of verbruiken. Ademhalen doen we ook ons gehele leven, maar op welke manier neem je deze levensbehoefte op? Via de ademhaling stuur je tevens de energie en is samen met deze energie de absolute basis van ons leven. Gedachten zijn onze krachtige bestuurders. Via onze gedachten geven we aandacht en daarmee energie aan dat waar onze overtuiging ligt. De kracht van onze gedachten is zeer bepalend voor onze richting. Lichaamshouding of fysiologie ondersteund vervolgens de gedachten en kan deze versterken of verzwakken. Het is zelfs in staat onze gedachten te veranderen. Ki-Training verbeterd fysiek uw behendigheid, lenigheid en kracht en mentaal uw eigenwaarde, weerbaarheid en zelfvertrouwen. De basis van de trainingen komt voort uit de onuitputtelijke kracht ‘Ki’. Met Ki-Training ga je leren deze kracht in te zetten voor al je doelen, thuis en op je werk. We leren een juiste ademhaling, welke deze energie versterkt en kan sturen. Ook leren we welke gedachten en fysiologie ons op een heel krachtige manier ondersteunen.

Nu worden ook deze Exclusieve Trainingen via krijgskunsten in de kracht van Ki, Adem en Souplesse ingezet voor bedrijven als Team building of Team training.

De trainingen worden gegeven in groepsverband of als persoonlijke training. De locatie kan in een ruimte die je ter beschikking stelt of bij diverse sportscholen in de omgeving van de Hoeksche Waard. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek.

Neem contact op