KI-Training - Coaching en Trainingen om in je kracht te staan

MKB Advies en Coaching
HR Management
Bedrijfstrainingen en Teambuilding

Griegstraat 8
3284 BB Zuid-Beijerland

nico@inficium.com
+31 (0)6 225 512 76


Bedrijfstraining

” The Power of Thinking! “

Ki- en Communicatietraining, als bedrijfstraining of teambuilding.

Wat u mag ontdekken via diverse oefeningen en technieken, is een kracht waar u reeds over beschikt. Het is niet iets dat u aanleert, maar wat u mag gaan (her)ontdekken en ontwikkelen. De energie waarmee we zijn geboren en waar we ons gehele leven over beschikken kunnen we gebruiken of verbruiken. Ademhalen doen we ook ons gehele leven, maar op welke manier neemt u deze levensbehoefte op? Via de ademhaling stuurt u tevens de energie en is samen met deze energie de absolute basis van ons leven. Gedachten zijn onze krachtige bestuurders. Via onze gedachten geven we aandacht en daarmee energie aan dat waar onze overtuiging ligt. De kracht van onze gedachten is zeer bepalend voor onze richting. Lichaamshouding of fysiologie ondersteund vervolgens de gedachten en kan deze versterken of verzwakken. Het is zelfs in staat onze gedachten te veranderen. Met deze Ki-Training gaat u leren deze kracht in te zetten voor al uw doelen, thuis en op uw werk.

Deze exclusieve trainingen via krijgskunsten in de kracht van Ki, worden gekoppeld aan Communicatietechnieken.

Uiteindelijk zijn we allemaal communicatie deskundigen, we leren als baby al dat we ons kenbaar kunnen maken als de luier vol zit of we honger hebben. Dit ontwikkelen we tijdens ons leven en gaan allerlei symbolen waaronder taal gebruiken. Toch is het altijd het punt waar het in bedrijven of organisaties mis gaat… Communicatie! We leren een aantal aspecten van communicatie en een aantal vaardigheden, door deze technieken bewust toe te passen. Zeker de non-verbale communicatie is direct te koppelen aan de Ki-training, waar we het fysiologische aspect leren voelen.

De trainingen worden gegeven in groepsverband of als persoonlijke training. De locatie kan in een ruimte die u ter beschikking stelt of bij diverse sportscholen in de omgeving van de Hoeksche Waard. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek.

Neem contact op