Mindful Business - Inficium Coaching, Hoeksche Waard

MKB Advies en Coaching
HR Management
Bedrijfstrainingen en Teambuilding

Buitenlanden 21
3274 MB Heinenoord

nico@inficium.com
+31 (0)6 225 512 76


Mindful Business

Mindful Business: Het zachte zakendoen

Ik besteed met Inficium veel aandacht aan de zachte kant van het ondernemerschap. Dit betekent niet dat ik niet ga voor de harde resultaten van de onderneming, maar dat ik op weg naar het beoogde doel nooit uit het oog verlies wat het allerbelangrijkste is; de mens zelf.

Door lichaamshouding en taalgebruik te veranderen komen we al in een andere staat van zijn, trots en met zelfvertrouwen!

Via (licht) fysieke oefeningen  ga je ontdekken welke mogelijkheden je werkelijk bezit. Je gedachten bepalen letterlijk je staat van zijn, en je hebt hier op ieder moment controle over. Je gaat ontdekken dat er zowel psychologische als fysiologische veranderingen nodig zijn om in een andere staat van zijn te komen. Alleen zo geef je jezelf de werkelijke vrijheid waarin keuzes gemaakt kunnen worden. Door mooie oefeningen vanuit de Ki-principes wordt dit ondersteund. Het lichaam liegt nooit namelijk, maar uit zich in het verbruik (vermoeidheid) of het gebruik (opgewektheid) van jouw natuurlijke energie.

Deze trainingen worden op persoonlijke begeleiding gegeven.

Voor een klein team (+/- 4 man), of voor grotere groepen (+/- 14 man) kan de training heel goed gebruikt worden als Teambuilding. In een mooie trainingsruimte (Dojo) of bij jou binnen het bedrijf kunnen deze trainingen worden gegeven. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek.

Neem contact op