Over Nico Vermaas - Inficium Coaching, Hoeksche Waard

Voor Ondernemers, Directie en Leidinggevenden die met hun team verder willen komen.
Inficium, Business Coaching "Nieuwe stijl"

Buitenlanden 21
3274 MB Heinenoord

nico@inficium.com
+31 (0)6 225 512 76


Nico Vermaas

Na jaren ondernemerschap en een grote passie voor persoonlijke groei heb ik mijn ervaringen en kennis gebundeld in dit bedrijf. Het is mij duidelijk dat ondernemen een levensstijl is en dat je jezelf moet gaan leren kennen om niet alleen succes te hebben, maar vooral veel plezier te beleven in het werk!

Kennis & ervaring
Tijdens mijn opleidingen in techniek en later commerciële bedrijfskunde deed ik al veel theoretische kennis op. Deze kennis ontwikkelde zich in de vele jaren als ondernemer in het werkveld steeds verder en verder. Ik ben ervan overtuigd dat zowel positieve als negatieve ervaringen zeer verrijkend kunnen zijn. Tot mijn waardevolste ervaringen behoren onder andere: het starten van meerdere bedrijven, het oogsten van vele successen, maar ook een faillissement, onbetaalbare persoonlijke ontwikkelingen, en een succesvolle herstart in een nieuwe richting. Om mijn kennis verder te verdiepen doe ik een studie Organisatiepsychologie.

Persoonlijke ontwikkeling
Persoonlijke groei en toegepaste psychologie hebben mij altijd enorm geboeid. Met Inficium gebruik ik tools om Ondernemers, Directie  en hun Team meer inzicht en controle te geven over hun eigen situatie; zowel zakelijk als privé.
De werktechnieken die ik toepas met Inficium zijn niet alleen erg effectief voor het ondernemerschap, maar bieden ook persoonlijke ontwikkeling.

Werktechnieken van Inficium komen o.a. voort uit:
– Vele jaren ervaring als MKB ondernemer;
– Vele cursussen, opleidingen en trainingen (oa Anthony Robbins);
– Studie Organisatiepsychologie;
– Intensieve training in Ki-Aikido en Hapkido;
– NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren van Richard Bandler).

Dit heb ik kunnen bundelen in mijn werk en geniet hier ieder moment van.

Neem contact op