Smart ondernemers - Inficium

MKB Advies en Coaching
HR Management
Bedrijfstrainingen en Teambuilding

Griegstraat 8
3284 BB Zuid-Beijerland

nico@inficium.com
+31 (0)6 225 512 76


Smart ondernemers

Vanuit mijn drive om meer te kunnen betekenen voor het MKB, ben ik sinds 2012 bezig met een platform te ontwikkelen waar ondernemers terecht kunnen voor ‘alle balletjes die ze hoog moeten houden’. Daar is Smart ondernemers uit ontstaan. Door intensieve samenwerking met specialisten en deze samen te brengen, kunnen we in een totaal oplossing u van dienst zijn. Het werkt als een flexibele overhead, waar u alleen gebruik van maakt, wanneer nodig.

– Administraties
– Bedrijfsadvies
– Human Resources
– Verzekeringen
– Trainingen

Als basis helpen we u met het voeren van een goede administratie via ons online pakket. Dit kan zo eenvoudig, dat u de inkomende facturen fotografeert via uw smartphone. Of u kiest voor volledige uitbesteding aan ons inclusief het debiteurenbeheer! Via uw persoonlijke inlog of de app op je smartphone heeft u 24 uur per dag inzicht in uw bedrijf.

We bieden ook commerciële en strategische ondersteuning, gezamenlijk stellen we een plan op en gaan dit volgen. Ook uw website en social media, iets dat tegenwoordig belangrijk is.

Heeft u personeel? Dan heeft u te maken met een goed HR-beleid. Ziekte, verlof en beloning moet goed geregeld zijn! Wij bieden hier op alle fronten, van personeelsdossier opbouw,  jaarlijkse gesprekken tot de contracten, loonadministratie en werving een passende oplossing.

Bedrijfsrisico’s nemen wij via een risico-inventarisatie scan onder de loep. Hierdoor verkrijgt u inzichten in welke risico’s uw bedrijf loopt, welke risico’s u als ondernemer accepteert en zelf kunt dragen en welke risico’s u niet zelf wilt dragen. Wij adviseren vervolgens om deze risico’s te beperken.

Vanuit Smart ondernemers bieden wij ook de Ki- en Communicatietrainingen aan als Bedrijfstraining of Teambuilding.

Door te werken met geselecteerde Smart partners kunnen wij op elk vlak een hoge mate van professionaliteit brengen tegen concurrerende tarieven.

www.smartondernemers.nl

Neem contact op